Stands

Print uw favorieten

Titel: Future Libraries Lab
Standhouders:
Omschrijving: In onze stand laten we zien wat we met het Future Libaries Lab willen bereiken en welke concrete plannen we hebben. Het Future Libraries Lab is een samenwerking tussen TU Delft en de KB, maar staat open voor alle openbare bibliotheken in Nederland. We laten in de stand voorbeelden zien van eerdere en toekomstige innovatieprojecten. We nodigen iedereen van harte uit om bij ons langs te komen en met ons de mogelijke aanpak en richting voor samenwerking te verkennen.
Titel: GO | School voor Informatie
Standhouders:
Omschrijving: Maak kennis met ons vernieuwde aanbod aan Mediacoach en Bibliotheek cursussen en workshops! Kom ook langs bij onze stand voor een persoonlijk opleidingsadvies.
Titel: NBD Biblion
Standhouders: Maarten Stoltenborg (NBD Biblion)
Omschrijving: Neem een kijkje in de innovatieve keuken van NBD Biblion! Een sneller metadata proces? Uw doelgroep prikkelen met Serious Games? Of op zoek naar een ondersteunende selectieservice die de beste titels voor u kan selecteren op basis van beschikbare data over uitleningen en aankoopgedrag? Dit zijn een aantal van de vernieuwingen waar NBD Biblion in 2020 aan werkt! Meer weten? Kom langs bij onze stand en laat je informeren!
Titel: Versnel innovatie met Bibliotheek Campus
Standhouders:
Omschrijving: Doe mee met Bibliotheek Campus! Het digitaal leerportaal Bibliotheek Campus versterkt de sociale innovatie door het beschikbaar stellen van het volledige aanbod aan leer- en ontwikkelactiviteiten dat is ontwikkeld vóór en dóór de sector.

Steeds meer POI’s en openbare bibliotheken zetten de door hun ontwikkelde leer- en ontwikkelactiviteiten op Bibliotheek Campus na afronding van regionale pilots. Dit zijn bijvoorbeeld ook de e-learningmodules die door openbare bibliotheken eerder zijn ontwikkeld met innovatiesubsidie.
Het ‘landelijk etaleren’ van eerder en elders ontwikkelde leer- en ontwikkelactiviteiten vergroot het bereik en effect ervan. Openbare bibliotheken met een scholingsbehoefte vinden op Bibliotheek Campus snel alle actuele en relevante leer- en ontwikkelactiviteiten. POI’s of bibliotheken die nieuwe opleidingsactiviteiten willen ontwikkelen, kunnen zien wat al beschikbaar is. En dat leidt mogelijk tot minder ontwikkelkosten.

Met een gezamenlijke aanpak van leren en ontwikkelen kan tijd en geld worden bespaard. Zo onderzoekt Bibliotheek Campus ook welke bibliotheekorganisaties gebruik (willen) maken van de online trainingen van bijvoorbeeld Good Habitz. Door deze online trainingen gezamenlijk in te kopen, vallen de jaarlijkse licentiekosten zo'n 60% lager uit.

Doe je mee met Bibliotheek Campus? Kom naar de stand en laat weten hoe jij aankijkt tegen een gezamenlijke aanpak van leren.